Pristupačnost

Arhiva događanja 2021

Noć knjige 2021.

Poznatu kulturnu manifestaciju Noć knjige kojom se slavi Svjetski dan knjige i autorskih prava –23. travnja aktivno smo obilježili knjižničnim programima za djecu i odrasle. Ove godine središnja tema bila je „ljekovita moć knjiga“.
MATINEJA NOĆI KNJIGE: Vrtićke skupine DV Bedekovčina "Mišeki" i "Pčelice" sudjelovali su u našem programu Noći knjige. Ljekovita moć bilja oslonila se uz "ljekovito" znanje iz knjiga.

Knjižnična stanica Brestovec Orehovički

Mjesec travanj obilježili su nam uz Noć knjige i brojni susreti s Brestovčanima u našoj knjižničnoj stanici. Posjetili su nas prvašići koji su tom prigodom dobili i nagradne (besplatne) godišnje članarine. Nakon prvašića, u radionicama u knjižnici sudjelovali su 4.a i 4.b. s učiteljicama Andrejom Dugorepec, Andrejom Juranić Knezić, te pedagoginjom Ljubicom Gorički.

Radionica s učenicima poludnevnog boravka OŠ Stjepana Radića Brestovec Orehovičk

Knjižničnoj stanici Brestovec Orehovički bilo je aktivno do pred sam kraj školske godine. Učenici OŠ Stjepana Radića Brestovec Orehovički iz programa poludnevnog boravka sudjelovali su u knjižničnoj radionici "WWW Čudesno drveće" u svojoj idiličnoj vanjskoj učionici s edukativnom stazom u Brestovcu Orehovičkom.

Oboji ljeto u knjižnici – Kreativne radionice za djecu

Oboji ljeto u knjižnici – Kreativne radionice za djecu

Tijekom srpnja i kolovoza svake srijede u 9h organiziramo kreativnu radionicu za osnovnoškolsku djecu. Voditeljica radionica je prof. likovne kulture i akademska slikarica Maja Burek. Inspiraciju, osim iz likovnog svijeta crpimo i iz priča, bajki, znanstvenih priručnika. Istražujemo likovne tehnike, učimo kroz kreativnost, dekoriramo, oblikujemo, družimo se, častimo i dobro zabavljamo.

Djeca se prethodno za svaki termin predbilježe mailom: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , dolaskom u knjižnicu ili telefonskim putem na br. 049 213 656

Image

Kontakt

(049) 213 656
Trg Ante Starčevića 3, 49221 Bedekovčina

Katalog

Novi naslovi, najčitanije knjige, najbolji način za pretražiti fond knjižnice: https://library.foi.hr/lib

Članstvo

Kako bi ubrzali postupak upisa Vas kao člana knjižnice, možete prethodno ispuniti ovaj obrazac.

Radno vrijeme knjižnice

Općinska knjižnica i čitaonica Bedekovčina
Ponedjeljak, srijeda: 11-19h (pauza 15-15,30h)
Utorak, četvrtak: 8-16h (pauza 12-12,30h)
Petak: 8-13h
Subota: 9-12h
 
Knjižnična stanica Brestovec Orehovički
Utorak: 9-12h
Četvrtak: 13-16h